Tarieven

Wanneer je een afspraak met mij maakt, kan je zelf aangeven hoe lang je wil dat de sessie zal duren. Het bespreken van wensen, het douchen voor en eventueel na de sessie en de nabespreking worden niet meegerekend tot de speelduur. De minimale duur van een sessie is drie kwartier, de maximale duur bepaal jij dus zelf. Zie hieronder de tarieven.

Meesteres

Kinky Meesteres

45 minuten spel: € 150,-

45 minuten spel: € 175,-

1 uur spel: € 200,-

1 uur spel: € 225,-

1,5 uur spel: € 300,-

1,5 uur spel: € 300,-

2 uur spel: € 400,-

2 uur spel: € 400,-

Toelichting & Overige Tarieven

Verschil Tarieven

Een andere mogelijkheid is een sessie waar de nadruk ligt op erotische elementen zoals edging, intense Tease & Denial, Facesitting, Ass Worship en worstelen. Een voorbeeld van zo een sessie staat beschreven op de Extreme Tease & Denial pagina. Alle handelingen die ook onder het Meesteressen tarief vallen kunnen tijdens de Kinky Meesteres sessies worden uitgevoerd, alleen ligt dan de nadruk meer op een erotisch spel.

Maandelijkse Acties

Iedere maand zijn er één of meerdere acties. Bekijk hier alle acties.

Opsluiting

Per sessie is er een opsluiting bij te boeken voor € 30,- extra per half uur.

Halve Dag Sessie

Het is ook mogelijk om een halve dag sessie te boeken voor 425 euro met mij als Meesteres of als Kinky Meesteres! Afgezien van een intake, douchen aan- en uitkleden ben je dan totaal drie uur in de Studio.

Double Trouble

Lijkt het je spannend om met 2 Meesteressen te spelen? Of misschien met een Meesteres en een Kinky Meesteres? En wat dacht je van mij als (Kinky) Meesteres samen met een slavin? Dat kan ook allemaal! Een spel Double Trouble kan ook gecombineerd worden met een spel met mij alleen. Kijk voor meer informatie op de pagina Double Trouble.

Huishoudslaaf

Lijkt het jou heerlijk om meerdere Meesteressen te mogen dienen met klusjes en opdrachtjes? Vind je het spannend om lang in de Studio te mogen zijn mét een deel spel? Kijk snel op de pagina Huishoudelijk Geweld voor meer informatie.

  • 2 uur poetsen/klusjes & 3/4 uur spel = € 270-
  • 3 uur poetsen/klusjes & 1 uur spel = € 380,-

Stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

Miss Victoria Signature
Share on Twitter