Updates & Engelse Website

Ik ben druk bezig geweest met het maken van een Engelse versie van mijn website en ik kan nu met trots mededelen dat hij online staat! Ik heb ook verschillende pagina’s vernieuwd en nieuwe opties op beide sites gezet.

In de aankomende weken zal ik nieuwe pagina's en updates toevoegen aan beide sites. Hou deze pagina in de gaten voor een overzicht met wijzigingen voor deze website.

Volg mij op Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Vergeet niet om deel te nemen aan de Maandelijkse Quiz en te stemmen op je favoriete onderwerp in de Maandelijkse Poll.

Nieuwe Pagina's & Updates

* Engelse Website

Bekijk hier de Engelse versie van mijn website. Alle informatie van de Nederlandse site heb ik vertaald en voor Engels geoptimaliseerd. Het was aardig wat werk, maar ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat!

* Over Mij - Biografie

De pagina met informatie over mij en mijn achtergrond is volledig vernieuwd! De tekst laat nu veel meer zien wie ik ben en waar ik voor sta! Ik ben lang bezig geweest met deze pagina en ik ben trots op het resultaat!

* Sessies

De uitleg over hoe een sessie in elkaar steekt is vernieuwd en vollediger gemaakt. Iedereen die nog niet eerder een sessie bij mij heeft meegemaakt heeft nu een duidelijk beeld van wat er gebeurd en wat er van jou verwacht wordt wanneer je langs komt voor je eerste sessie.

* Mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden in een sessie en een simpele lange lijst maken vond ik niet mooi. De pagina is vernieuwd en je kan nu niet alleen de lijst op alfabetische volgorde bekijken, maar ook per categorie. Verder is er ook een mogelijkheid om de lijst te doorzoeken en zijn er links toegevoegd naar pagina's waar ik een artikel heb geschreven over het betreffende onderwerp.

* Contact Opnemen

De contact pagina is vernieuwd en ik heb puntsgewijs uitgelegd hoe je contact met mij of met de studio kan opnemen.

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter

Geef je Mening!

Deze berichten zijn niet bedoeld om vragen aan mij te stellen en niet om je voorkeuren of wensen door te geven. Dit laatste kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk daarvoor op de Contact pagina voor mijn contactgegevens.

Een reactie verschijnt pas op deze pagina nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Opmerkingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen zullen niet worden geplaatst.