Bi-slavenmiddag – Special Event

Een bi-slavenmiddag voor iedere sub of slaaf die erover fantaseert om, al dan niet gedwongen, door meerdere Meesteressen gebruikt te worden voor en door mannelijke subs. Uiteraard komen ook andere SM facetten uit onze rijke fantasie aan bod. Lijkt dit jou wat? Dan is deze dag echt iets voor jou!

Je bent van 13:00 tot 16:00 uur overgeleverd aan de onuitputbare fantasieën van mij en één of meerdere andere Meesteressen. Uiteraard zijn er hartige hapjes en verfrissende drankjes tijdens een korte break. Ben jij er ook bij?

Wanneer?

Deze maand organiseer ik geen
Bi-slavenmiddag

Hoe laat?

13:00 - 16:00 uur

Kosten

250 euro

Aanmelden

Aanmeldingen dienen telefonisch gedaan te worden en wij zullen je dan een aantal vragen stellen die van toepassing zijn op deze bijzondere middag. Zo willen we graag van tevoren je wensen en grenzen doornemen, zodat we er zeker van zijn dat dit een dag wordt om nooit te vergeten!

Om zeker te zijn van voldoende deelnemers, dat wil zeggen 8 personen, vragen wij een aanbetaling van 50 euro dit nadat je de afspraak hebt gemaakt. Mochten er toch onvoldoende deelnemers zijn word dit bedrag uiteraard teruggestort.

Wil je liever anoniem een aanbetaling doen? Tijdens de openingstijden van de Studio kun je dan na telefonische afspraak het bedrag brengen.

Dit wil je toch niet missen? Reserveer direct: 026 - 351 77 92
Drie bi-slaven waarvan twee aan het pijpen zijn

Hierboven een voorbeeld van wat er zou kunnen gebeuren tijdens een bi-slaven sessie. Hier zie je drie slaven waarvan er twee gepijpt worden en aan het pijpen zijn. In deze sessie is ook travestie aan bod gekomen, waardoor een van de slaven gekleed als vrouw in een latex outfit. Dit komt niet bij alle bi-slaven sessies voor. Ga voor meer sessie foto's naar de Sessie Foto's Gallery pagina.

Ga voor informatie en de openingstijden van de Studio naar de website van Donna Fiera.

Miss Victoria Signature
Share on Twitter

Geef je Mening!

Deze berichten zijn niet bedoeld om vragen aan mij te stellen en niet om je voorkeuren of wensen door te geven. Dit laatste kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk daarvoor op de Contact pagina voor mijn contactgegevens.

Een reactie verschijnt pas op deze pagina nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Opmerkingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen zullen niet worden geplaatst.