Ik heb een nieuwe website gemaakt: Meesteres-Victoria.nl. Alles van deze website staat op mijn nieuwe site of komt daar te staan. Deze website zal op den duur niet meer bestaan.

Ga direct naar Meesteres-Victoria.nl! 

Alle links op deze website zullen direct naar de nieuwe site leiden. Indien de pagina niet is overgenomen op de nieuwe site, zal de link naar de homepagina leiden. Pagina's zonder nieuwe versie die ik wel wil houden, zullen nog hier blijven bestaan.

Als je vragen hebt, stuur mij dan een e-mail!

Nieuwe Website: Meesteres-Victoria.nl!

Wat Blijft er nu op deze Website?

Zoals ik zojuist heb verteld, zijn nog niet alle pagina's over naar de nieuwe site. Een aantal pagina's zijn nu alleen via deze site te zien.

Een groot voorbeeld hiervan is de Quiz en alle Quiz-pagina's. Ondanks dat de Quiz over is en er geen optie meer is om wat te winnen, is de Quiz nog wel (opnieuw) te maken. Voor nu zullen alle pagina's van de Quiz dus gewoon hier blijven.

De photo gallery met sessie foto's staat ook nog niet op de nieuwe site. Deze foto's zullen voor nu nog hier blijven. Op deze manier zijn de foto's nog wel te zien. De link zal hier weggaan wanneer alle foto's op de nieuwe site staan. Nieuwe foto's worden alleen op de nieuwe site geplaatst.

Zal deze Website nog Bijgewerkt Worden?

Er zal geen nieuwe informatie of nieuwe foto's op deze website geplaatst worden. Alle updates komen op de nieuwe site. De enige wijzigingen die je op deze site zal zien, zullen linkjes of verwijzingen zijn naar de nieuwe site en er zullen pagina's verdwijnen. Het is ook de bedoeling dat deze website op den duur zal stoppen.

Meesteres Victoria DeVil - Logo
Share on Twitter

Geef je Mening!

Deze berichten zijn niet bedoeld om vragen aan mij te stellen en niet om je voorkeuren of wensen door te geven. Dit laatste kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk daarvoor op de Contact pagina voor mijn contactgegevens.

Een reactie verschijnt pas op deze pagina nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Opmerkingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen zullen niet worden geplaatst.