Maandelijkse Poll

In de komende maanden laat ik jullie beslissen wat het onderwerp gaat zijn van de artikelen die ik ga schrijven! Je kan je favoriete onderwerp kiezen in de Maandelijkse Poll. Dit betekent dat je elke maand een artikel kan lezen over een interessant onderwerp of een van de mogelijkheden!

Waar hou jij van?

Waar droom jij van?

Wat vind je interessant?

Waar wil je meer over weten?

Hieronder heb ik een aantal onderwerpen neergezet en Ik ben benieuwd welke onderwerpen jij het leukst of het interessantst vindt. Daarna ga ik daar een stukje over schrijven. Uiteraard mag je ook een onderwerp kiezen dat je niet kent en meer informatie over wil lezen.

Je mag één keer een stem uitbrengen en je mag maar één onderwerp kiezen. Stemmen is mogelijk tot en met het einde van de maand.
 

Staat jouw favoriete onderwerp er niet bij? Niet getreurd, alle onderwerpen komen uiteindelijk aan bod. Geef aan welke van deze onderwerpen je het leukst of interessantst vindt en misschien staat jouw favoriete onderwerp er volgende maand wel bij! Aan het begin van de volgende maand zal ik een pagina plaatsen met informatie over het meest gekozen onderwerp. Tegelijkertijd komt er een nieuwe poll op deze pagina voor het stukje van de maand erna.

Laat me niet langer wachten, ik ben benieuwd!
 

Kies je Favoriete Onderwerp...

Ik droom van...

View Results

Loading ... Loading ...
Uitslag Poll April

Het is alweer Mei, dat betekent dat de uitslag bekend is van de Poll van April!
Totaal hebben 76 mensen gestemd. De winnaar met 34 stemmen is geworden:

Golden Shower!

Klik hier om het artikel over de Golden Shower te lezen. Veel leesplezier!

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter