Gelukkig Nieuwjaar!

Allereerst wil ik iedereen fijne kerstdagen toewensen en natuurlijk wens ik jullie ook een knallend Nieuwjaar toe!

Foto gemaakt in Dusseldorf

Een nieuw jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen…maar ook veel nieuwe dingen! Ik ga niet alle nieuwtjes verklappen, maar een aantal nieuwe dingen wil ik graag alvast met jullie delen!

Nieuwe Openingstijden van de Studio

Vanaf 1 januari 2018 is Studio Donna Fiera van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00 uur! Op zaterdag is de Studio nog steeds geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Vooralsnog is de Studio op zondag gesloten, wellicht dat dit nog gaat wijzigen…

Op doordeweekse dagen zal ik niet meer iedere keer de hele dag aanwezig zijn. Er zijn nu drie mogelijkheden wanneer ik aanwezig ben: van 11.00 tot 16.30 uur, van 16.30 tot 22.00 uur of van 11.00 tot 22.00 uur.

Om dit duidelijk en overzichtelijk weer te geven, heb ik een nieuwe agenda gemaakt. Wanneer ik aanwezig ben staat nu weergegeven door middel van kleuren. Hou hier dus rekening mee met het maken van een afspraak.

Studio Donna Fiera

Een Aantal Nieuwe Tarieven

Sinds 1 januari 2018 gelden er ook nieuwe tarieven. Niet alle tarieven zijn gewijzigd, maar alleen de tarieven voor drie kwartier spel, één uur spel en de opsluiting zijn gewijzigd. Verder is de mogelijkheid voor een half uur spel komen te vervallen.

Dit betekent dus ook dat de tarieven voor anderhalf uur en twee uur spel niet gewijzigd zijn! Hierdoor is het dus eigenlijk voordeliger om een spel te boeken van anderhalf uur of twee uur in plaats van een uur! Bekijk hier alle tarieven.

Maandelijkse Quiz

Voor 2018 heb Ik nog iets anders nieuws bedacht, namelijk een Maandelijkse Quiz! Iedere maand zal Ik aan het begin van die maand een nieuwe Quiz online zetten. Iedere Quiz bestaat uit 15 vragen over BDSM, Seks, Fetishes, Martelingstechnieken van vroeger en vragen over de Historie van deze onderwerpen. Ik ben erg benieuwd wat jouw kennis is van deze onderwerpen. Er valt ook wat te winnen, maar daar ga Ik nog niets over vertellen… Doe je ook mee?

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter

Geef je Mening!

Deze berichten zijn niet bedoeld om vragen aan mij te stellen en niet om je voorkeuren of wensen door te geven. Dit laatste kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk daarvoor op de Contact pagina voor mijn contactgegevens.

Een reactie verschijnt pas op deze pagina nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Opmerkingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen zullen niet worden geplaatst.