Double Trouble!

Droom jij ervan om eens met twee Meesteressen tegelijk te spelen? Of misschien met mij en een slavin? Dan is de Double Trouble echt iets voor jou!

Ik speel graag samen met een van de andere Meesteressen die in Studio Donna Fiera aanwezig zijn. Zo krijg jij de dubbele aandacht....of juist de dubbele problemen... Het wordt in ieder geval dubbel genieten! Wij dagen elkaar graag een beetje uit en we zijn goed op elkaar ingespeeld om zo voor een heerlijke sessie te zorgen die je nooit meer zal vergeten!!

Miss Victoria - Doble Trouble

Ook speel ik graag samen met een slavin. Dit geeft weer hele andere interessante mogelijkheden. Zo kan ik jullie beiden tegelijk flink aanpakken of kan ik een van beide flink aanpakken terwijl de ander moet toekijken. En wat dacht je van opdrachten hoe zij jou of hoe jij haar moet plezieren? Zoals ik al zei...hele andere interessante mogelijkheden!

Wat zijn dan de mogelijkheden? Ik zet ze graag even voor je op een rijtje.
 

Tarieven voor Sessies van 1 uur

Mogelijkheden Tarief Tarief (per 14-06-18)
- 2 Meesteressen: € 370,- € 400,-
- 1 Meesteres & 1 Kinky Meesteres: € 405,- € 425,-
- 2 Kinky Meesteressen: € 440,- € 450,-
- 1 Meesteres & 1 slavin: € 455,- € 470,-
- 1 Kinky Meesteres & 1 slavin: € 490,- € 495,-

Dit zijn de tarieven voor Sessies van 1 uur. Je kan ook een Sessie opdelen en een gedeelte van de Sessie Double Trouble. Bijvoorbeeld, je kan een Sessie boeken met mij als Meesteres voor 2 uur, met alleen het laatste uur een slavin erbij. Voor deze opties kan je een slavin boeken voor € 270,- per uur.

Natuurlijk zijn dit niet de enige opties. Bekijk de Tarieven pagina voor alle tarieven.

Acties

Er is regelmatig een actietarief voor de Double Trouble. Bekijk alle acties hier om te zien of er deze maand ook een actietarief is voor (een deel van) deze sessies.

Geweldig, dit wil ik!

Leuk! Ik hoop je binnenkort eens onder handen te kunnen nemen met een andere Meesteres of slavin!

Ik ben vaak in de Studio aanwezig met met Meesteres Jill, Meesteres Lilith DarkmoonMeesteres Nicole, slavin robin en af en toe met Meesteres Manouk en slavin Fay.  We zijn niet altijd met z'n allen aanwezig, dus als je een voorkeur hebt, kun je het beste even informeren wie er aanwezig zijn samen met mij of de agenda van de Studio bekijken.

Maak snel een afspraak door te bellen naar de Studio of neem bij vragen contact met mij op.

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter

Geef je Mening!

Deze berichten zijn niet bedoeld om vragen aan mij te stellen en niet om je voorkeuren of wensen door te geven. Dit laatste kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk daarvoor op de Contact pagina voor mijn contactgegevens.

Een reactie verschijnt pas op deze pagina nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Opmerkingen die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen zullen niet worden geplaatst.