Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
37 entries.
josje wrote on August 16, 2018:
afegelopen week heb ik een 1e kennismakingssessie met Mrs Victoria ondergaan.

Gekozen was er voor een juf/stoute leerling rollenspel.

Natuurlijk had ik vele ondeugende streken uitgehaald waarvoor juf Victoria mij zeer streng zou tuchtigen want zoals het spreekwaard luidt :spare the rod spoil the child.
Na een verbale uitbrander kreeg ik de eerste klappen met een venijnige paddle gevold dorr wat tikken met de hand.

Daarna was het tijd voor het serieuzere werk : keiharde handspanking volgde, i gevolgd door een tornado aan cane-slagen die mijn kont in vuur en vlam zette.

Al met al een zeer pijnlijke maar tevens leuke ervsring gegeven door een zeer mooie en vol passie spelende Mrs Victoria
Admin Reply by: Miss Victoria
Het was geweldig! Ik kan daar enorm van genieten!
Ik hoop je zeker nog eens terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
renate from houten wrote on July 25, 2018:
hallo lieve Miss Victoria

gisteren 24-07-2018 voor het eerst een sessie bij u gehad
iet wat gespannen belde ik om 12:50 bij u aan nadat u open deed was deze spanning meteen weg door uw mooie en vriendelijke voorkomen na het kennis making,s gesprek en het douchen kon de sessie beginnen en wat voor een heb genoten van begin tot eind echt fantastisch uw lach en humor die u in de sessie brengt is niet te beschrijven en de twinkeling in uw ogen om in te verdwalen ik zou u zeker aanraden bij andere beginnende slaven ik hoop dat u ook genoten hebt en ik kom zeker weer bij u terug voor een volgende sessy

sissy renate
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo sissy renate,

Ik heb zeker genoten en ik zie je graag nog eens terug!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Nico from H wrote on July 1, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Gisteren heb ik voor de eerste keer een bezoekaan u mogen brengen. Ik meende al over enige ervaring te beschikken, maar dankzij Mrs. Victoria heb ik in korte tijd heel wat bijgeleerd.
Na keurig te zijn ontvangen werd nog even mijn wensenlijst doorgenomen. Daarna mocht ik gaan douchen en mijn bijdrage deponeren in het zwarte doosje. Daarna geduldig wachten tot de meesteres zou komen. Toen zij mij geรฏnspecteerd had kreeg ik een schitterende bondage. Ik kon alleen nog enigszins met mijn handen bewegen. Mrs. Victoria zei dat ik wel wat op een pinguin leek. Aangezien veiligheid hoog in het vaandel staat werd ik zo vastgezet dat ik niet kon vallen. Wel een prettige gedachte. Zo staande werd ik geplaagd met zwepen, electro, tepelklemmen en nog het een en ander. Daarna begon een spel wat ik het beste kan omschrijven met de woorden: "de mens lijdt het meest door datgene wat hij vreest". Veel mindfucking dus, maar het was fantastisch van begin tot einde. Mrs Victoria, bedankt voor de gezellige uurtjes. Ik heb genoten en ik wil dan ook zeggen tot ziens.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo nico,

Dankjewel voor je leuke verslag, fijn om zo je reactie te lezen. Ik heb ook enorm genoten van de sessie en ik kijk uit naar een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Slaaf w wrote on April 6, 2018:
Beste meesteres Victoria ,

28 maart had ik een sessie afspraak met MRS Victoria en Mrs Lillith .
Na aangebeld en warm onthaald overhandigde ik de zoals afgesproken mee genomen kersenvlaai.
In de kamer werden nog wat nieuwe do'ns en do's op papier gezet en erna gingen de dames weg en moest ik douchen.
Toen ik daar mee klaar was en het wel bekende kistje op de gang had gezet kwamen de dames al giechelend binnen.
Ik moest eerst op bed gaan zitten en mijn benen en voeten over de knie van Mrs Lillith leggen alwaar ik de pols en enkelboeien omkreeg.
Toen moest ik gaan zitten op een houten stoel en kreeg van Mrs Victoria een nekband om .
wat er toen gebeurde ik werd met zwarte folie omwikkeld met stoel en al en kon me niet bewegen.
Toen ik toch nog met mijn voeten bewoog werden die ook als zwarte panty's ingewikkeld.
Toen kreeg ik een masker op en begon het spel.
Eerst even de schaar door folie want mijn borsten moesten zichtbaar zijn.
Pruik op enz.
Tja en toen begon het weer mijn ballen werden versierd volgens mij met knijpers en mijn tepels werden gestest op gevoelig heid waar ik al sne miauw riep en de dames moesten lachen en dachten zo wij gaan daar mee door.
Heb denk hele sessie Poesie mauw gezongen en gejankt als een krolse poes.
Tja dan maar een paar naalden door de tepels dachten de dames en een naalden ladder door mijn penis .
Toen kwam electro nog even aan te pas en ik krijste al voordat ik aangeraakt was.
De dames lieten mij maar even zo tot rust komen en gingen de mee gebrachte vlaai eten.
Toen ze terug kwamen kreeg ik nog wat spanking op mijn benen en werden de naalden er uitgehaald en de rest vd knijpers ontzien en mocht ik ontalden.
Het was een onvergetelijke sesiie en voor herhaling vatbaar.

Mvrg
Slaaf W
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo slaaf w,

Het was zeker een leuke sessie. Mrs Lilith en ik hebben ons uitstekend vermaakt. Fijn om je reactie op de sessie te lezen en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
antoine from N wrote on March 20, 2018:
Avontuurlijke sessie met Miss Victoria en Mrs Lilith. Spannend om me een keer door 2 meesteressen onder handen te laten nemen. In mijn hoofd zag ik het helemaal zitten. maar mijn lichaam protesteerde op tal van momenten vanwege de fijnzinnige maar soms toch wel pijnlijke behandeling. Ik vond het verdelen van de aandacht over 2 Meesteressen moeilijk. Kijk je naar de een, dan doet de ander wat. Aaaaargh. Super sfeer en amusement. En op het einde toch nog een klein gelukje. Tot de volgende keer.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo antoine,

Het is inderdaad lastig om je te focussen als twee Meesteressen je aan het pijnigen zijn. Wat ik denk dat beter bij jou past is dat de tweede Meesteres lief en verleidelijk is. Op die manier is het niet twee tegen รฉรฉn, maar terwijl de ene Meesteres jou aan het pijnigen is kan de andere Meesteres jou troosten. Ik heb ook van de sessie genoten en ik hoop je nog eens te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on March 18, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Bij dezen hoop ik dat U genoten heeft van de afgelopen sessie met mijn.
Het was een beetje plakkerig en koud en nat maar het geheel maakte het goed af het was glibberen en over eind blijven maar U heeft zich goed staande gehouden tussen al het eten.De rest zal ook nog wel op gegaan zijn lijkt mijn.
En dan het afspoel met U goddelijke champagne dat was niet te beschrijven hoe veel dat was.
Bedankt voor de geweldige sessie.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Dat vind ik een mooie omschrijving van de sessie. Ik heb er ontzettend van genoten. Wat een heerlijke geluiden maakte al dat kletterende eten. Ik vond het geweldig om een kunstwerk te maken van al het eten om er vervolgens een vieze en perverse bende van te maken. Mijn kunstwerk besproei ik daarna graag met champagne.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
R from Arnhem wrote on February 28, 2018:
Knappe meesteres, wil nog graag laten weten dat ik de sessie van vanmiddag super vond en zeker voor herhaling vatbaar! Fijne manier van aanpak, moest er nog wel even van bijkomen๐Ÿ˜Š.
Zeker tot de volgende afspraak.
Admin Reply by: Miss Victoria
Wat leuk om te horen, ik heb ook genoten! Ik kan me goed voorstellen dat je nog even moest bijkomen, zie ik als een compliment! Ik kijk uit naar een volgende keer!

Mvg Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on February 20, 2018:
Lieve Miss Victoria,

Bij deze wou ik U enorm bedanken voor de geweldige sessie van gisteravond.... Zo intens en puur.... Dank U wel....
Het was voor mij ook een enorme eer dat U Uw Collega ook even mee liet genieten (was voor mij ook een extra "pijnlijk" momentje)
Maar er is voor mij nog een lange weg te gaan, maar dat gaat vast goed komen onder Uw hoede en toezicht.... ik ben weer een gelukkig mens .... Dank U wel !

Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo gert,

Graag gedaan, ik heb ook ontzettend kunnen genieten en ik had bijna pijn in mijn buik van het lachen! Je hebt nog zeker een lange weg te gaan, maar die hoef je niet alleen te bewandelen... Ik ben graag je stockwhip achter de deur!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria

Ps. Een Stockwhip is een soort Bullwhip.
paul from nijmegen wrote on February 15, 2018:
Hallo MRS Victoria.

Heel erg bedankt voor de geweldige sessie van 13-02-2018 met de was knijpers en de het bijna feestje en as toetje op de taart de golden shower van U die is echt niet te beschrijven hoe lekker die was.

En dan de maandelijkse kwis en dan straks nog een bingo met ballen U bedenkt het toch maar.

Voel mijn zeer vereerd dat U mijn MRS bent hoop nog veel sessie met U te mogen hebben.

groeten slaaf paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan, ik heb ook genoten! Dankjewel voor je lieve woorden, ik hoop ook nog vele sessies met jou te kunnen hebben.

Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on January 24, 2018:
Wat is het een mooie site geworden die U gemaakt heeft hij is heel duidelijk in op zet en mooi van kleur.Ik verlang al naar 13-2-2018.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee, maar altijd fijn als mijn werk gewaardeerd wordt! Tot over twee weken! -Miss Victoria-
paul from nijmegen wrote on January 21, 2018:
Dag MRS Victoria.

Bedankt voor de sessie van 16-01-2018 de klapjes op de billen die kwamen wel aan maar deden de volgende dag geen pijn en van de tepels zuigers daar voel ik ook niks van.Bij dezen nogmaals mijn excuses voor wat er voor en er naar is gebeurt het eerst dat komt wel goed op 13-2-2018 als ik een sessie boek.Kijk nu al uit naar de volgende keer.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan. Het is gebeurd, zoiets kan gebeuren. Excuses aanvaard, laten we het achter ons laten. Ik kijk ook uit naar de volgende sessie!

Groetjes,
Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on December 28, 2017:
Bedankt Miss Victoria, bedankt dat U mij weer een mens laat voelen, bedankt voor Uw warmte, vertrouwen en rust. U maakt mij weer trots.... en elke keer schenkt U mij meer.... ik geniet nog enorm na van de sessie van gisteren.... en vol trots bewonder ik de sporen die nog in mijn billen staan..... Laat er nog vele volgen....
Fijne jaarwisseling en een opzwepend en knallend 2018.... een jaar waarin ik U hopelijk heel vaak mag zien, voelen en horen....
Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai gert,

Wat een fijn bericht om te lezen! Ik kijk uit naar het komende jaar! Hopelijk gaat het dan ook wat beter met onze afspraken en met het waarmaken van je beloftes!!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 26, 2017:
Dag MRS Victoria.
Nog bedankt voor de sessie met veel gewicht die goed bleven hangen aan de ballen.
U agenda ziet er perfect uit is heel overzichtelijk met die kleuren,is dit ook niet te doen op de site van Donna Fiera daar is het moeilijk te zien wie er is.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Die bleven zeker goed hangen!
Dankjewel voor je compliment met betrekking tot Mijn agenda, Ik ben er ook erg blij mee. Ik hou van duidelijkheid en overzicht, zeker voor een agenda!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 20, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Bedankt voor de geweldige sessie van 19-12-2017.Heb erg genoten van de gewichten aan mijn ballen dit is voor herhaling vatbaar,heb er geen last van gehad de dag er naar.En het einde dat was ook weer geweldig het is toch maar weer gelukt.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, Ik ben trots op je! En Ik vind het zeker leuk om daar mee verder te gaan!

Groeten,
Miss Victoria
Frans60 from Boechout wrote on October 2, 2017:
Dag Meesteres, Ik vond het vorige vrijdag een zeer leuke sessie, vooral als u me zei dat u een stuk van mijn tepel ging afsnijden want ik was daar echt mee weg, ook de sounds vond ik heel erg leuk en het kietelen met afwisselend zwepen was voor mij een uitzonderlijke ervaring, Nog eens bedankt en zeker tot ziens

Groeten,
frans 60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo frans, Leuk om te horen! Ik vond het super om te doen, een geweldig geslaagde mind-fuck en Ik hoop je nog eens terug te zien! Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on September 15, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Wat zag U er mooi uit toen U de deur open maakten was er heel blij mee.
Toen een leuk beging gesprek met U.
U heeft de bondage heerlijk aan gelegd hij zat lekker en kon niet vallen was wel er prettig om dat te weten.
Ja en toen begon het tellen waar ik goed in ben volgens U en heb het toch vol gehouden tot 500 slagen met verschillende zwepen en wat er nog meer was heel erg bedankt hier voor,voel er niks meer van.
En toen mijn verzoek om trampling te doen wat was dit lekker U heeft dit heel goed uit gevoerd en voor al het onverwachte elementen.
Ja en toen op de bank liggen dat was helemaal feest dit is eigenlijk niet te beschrijven hoe lekker de facestting samen met tease & denial was heerlijk.
Ik wil U dus bedanken voor dezen sessie en U weer snel te ontmoeten.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Ik heb ook genoten van de sessie, Ik vind het altijd leuk om onverwachte dingen te doen. Ik kijk uit naar de volgende keer. De lieve attentie is dubbel zo goed ontvangen...๐Ÿ˜‰

Groetjes, Miss Victoria
J D from Amsterdam wrote on September 3, 2017:
Hallo Miss Victoria,

Ik kijk met plezier terug op de sessie die ik met U had afgelopen zaterdag. We hebben het over "grenzen opzoeken" gehad, en ik vond het gaaf dat U eigenlijk precies op het moment wist te stoppen waarop ik dacht dat ik niet meer kon hebben en stop moest roepen. Daarnaast kunt U niet onverdienstelijk knopen aanleggen, erg genoten van de aangelegde bondage!

Oh ja, ik heb niet meer dan eens een binnenpretje gehad vanwege de mindfucks waarbij U mij het idee gaf dat het gedaan was met mijn mannelijkheid. Mijn hartslag zat op 140 slagen denk ik. ;).

En wellicht de volgende keer meer naalden.

Tot snel!

Hoogachtend, J D.
Admin Reply by: Miss Victoria
Dank je voor je leuke berichtje! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

groetjes, Miss Victoria
Michiel from Holten wrote on June 25, 2017:
Hoi Miss Victoria. Ik wil u graag verschrikkelijk bedanken voor de sessie die ik vanmiddag met u mocht beleven, sterker nog, ik ben nog steeds aan het nagenieten van de sporen van het diverse slagwerk waar ik kennis mee heb mogen maken. U wist precies hoever u kon gaan en wist mij zelfs nog enkele stapjes verder te laten gaan. Ik heb nooit geweten dat ik zรณ van spanking kon genieten. Bedankt dat ik dit onder uw hoede heb mogen ervaren. Ik hoop in ieder geval dat ik in de toekomst nog veel van u mag leren

Groetjes Michiel

PS De foto's die u vanmiddag gemaakt heeft mag u wat mij betreft gebruiken op uw site/twitter/whatever. ze zijn best wel mooi geworden.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai michiel,
Heel graag gedaan en fijn om te horen dat je nog aan het nagenieten bent! Spanking kan zo ontzettend fijn zijn en ik vind het helemaal geweldig dat ik jou deze ervaring heb mogen geven en dat jij er zo van genoten hebt! Dat maakt voor mij de sessie nog fijner! Ik kijk uit naar een volgende keer.
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on June 25, 2017:
MRS Victoria.
bedankt dat ik voor de 11 keer bij U mocht komen,de sessie die was weer GEWELDIG en voor al het ijs met het warme water was heel apart en toen de golden shower die is gewoon niet te beschrijven hoe GEWELDIG die was en is voor herhaling vatbaar over het hele lichaam.En nu wachten dat het gouw September is.

gr paul
paul from nijmegen wrote on June 22, 2017:
Dag MRS VICTORIA.

Heel erg bedankt voor de 11 keer dat ik bij U mocht komen.ik heb weer een geweldige sessie van U gehaD.Eerst met het koude ijs en het warme water was geweldig.En toen die heerlijke golde shower daar heb ik echt van genoten.En toen moest U weer geduld hebben met mijn maar het is toch weer gelukt.En nu lang wachten tot september.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Wat handig toch dat ik zoveel geduld heb? Ik heb er gewoon veel plezier in, dus vind het helemaal niet erg! Tja, september duurt nog even, maar voor je het weet...is het zover!
Groetjes, Miss Victoria
slaaf ronald60 from anna paulowna wrote on June 7, 2017:
lieve miss victoria,woh u zag er echt onwijs opwindend uit met uw (iets lichter gekleurde)rode haren en uw sexy outfit die mij behoorlijk gek maakte.vriendelijk ontvangen ondanks ik iets te laat kwam en dacht dat u het vergat maar bijna aan het einde van een hemelse verwen en scheer sessie kreeg ik alsnog mijn verdiende straf die ik zeker nodig had.daarna volgde de terminator om me flink te laten klaarkomen,terwijl ik mrs jill onderwijl hoorde in een andere ruimte die een zweep flink liet knallen op ?zeer opwindend!!
nederig geknielde groet aan mijn aanbeden miss victoria slaaf ronald 60 en kopenlijk tot spoedig
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,
Leuk om te lezen! Een van de redenen waarom ik van die outfits hou! Ik vergeet niet snel iets en vind het juist leuk om daar op een later, meer onverwacht, moment op terug te komen... En ja, zwepen geven een heerlijk genietend geluid! Tot binnenkort!
Groetjes, Miss Victoria
paul from utrecht wrote on May 13, 2017:
Heerlijke sessie!
Bedankt Miss Victoria, dat ik uw slaaf mocht zijn, heb er zeer intens van genoten. Zal een korte impressie geven:
Had Miss Victoria aangegeven dat ik graag een rollenspel wilde en zeker ook spitting en golden shower, Maar dat zij uiteraard in the lead was. Moet toegeven dat ze dit fantastisch deed, ze speelt vanuit haar eigen beleving, maar de drive van de slaaf is ook erg belangrijk voor haar. Ze probeert dat te matchen en lukte wonderwel tijdens onze sessie. Ik vind het pas echt leuk als de Mrs zelf ook geniet en dat deed ze volop.
Haar rol als cheffin speelt ze erg overtuigend. Zalig om haar prachtige voetjes en schoenen te mogen kussen en likken. Haar graden ban mijn pik is super en zalig gekmakend geil. Zij is supermooi, aantrekkelijk en slim, ze houdt van sm, en het voelt enorm fijn om daar haar gedomineerd te worden. Haar spitting is sensationeel en bracht me in een roes. Uiteindelijk werd ik ondergeplast, wat echt zalig was. Met de terminator werd ik klaar gemaakt, dit werd me iets te heftig en onttrok me er aan het einde aan. De volgende zou ik graag zodanig zijn vastgelegd (u had het over suspension) dat ik geen kant uit kan en u me volledig naar eigen inzicht kan klaar melken.
De sessie was echt fantastisch, bedankt miss Victoria, een waarderende kus op uw mooie voetjes en tot gauw. X paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Leuk om zo je verslag te lezen en ik heb er inderdaad ook enorm van genoten! Ik kijk uit naar een volgende keer!
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on May 11, 2017:
Mijn tiende keer bij U geweest en het was weer geweldig,het blijft een ver slaafing om van U pijn te krijgen.En ben blij dat U geduld beloond is dezen keer.Nog maals bedankt.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Heel graag gedaan, het was inderdaad weer geweldig!
Groetjes, Miss Victoria
Paul from Nieuwegein wrote on May 3, 2017:
Hoi Victoria
Bedankt voor de heerlijke sessie!
Je bent een erg aantrekkelijke vrouw met een zalig lichaam, een uiterst sympathiek wezen, een vakkundige Mrs, met een openminded geest. Voel me erg op mijn gemak bij jou, vertrouw jou volledig, laat me helemaal gaan en krijg heel veel van jou terug.
Dit was onze 3e sessie en voor mij de beste, had aangegeven een rollenspel te willen doen met o.a. adoratie van schoeisel, spitting en golden shower. Jij hebt dit verwerkt in een eigen scenario en complimenten hiervoor. De sessie was 1 groot en heerlijk avontuur, aan het einde was ik idd ff van de wereld. Voelde me meerdere malen bijna schuldig dat ik zo lag te genieten. Dit is idd waar ik naar verlang, dank je. Ja; tease and denial met jou is volledig mijn ding, suspension gaan we uitproberen.
Wanneer ik mijn ogen sluit, sta je nog steeds op mijn netvlies, thx!
Hoop dat je schoenen vlug komen en dat ik ze mag komen adoreren.

Groet van slaaf paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Wat een lief bericht! Heel graag gedaan! En je hoeft je absoluut niet schuldig te voelen, ik vond het ook een geweldige sessie!
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on April 14, 2017:
Dag MRS Victoria.

Bij dezen wil ik U weer bedanken voor de geweldige sessie van 11-04-2017.
U had van die mooie laarzen aan daar wil ik de volgende keer wel eens onder de hakken liggen.En nog bedankt voor U geduld.De bi-slaaf die was ook heel mooi.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, het was zeker een leuke en interessante sessie! En ja, die laarzen zijn zeker geschikt om een mooie 'indruk' achter te laten! ?

Groetjes,
Miss Victoria
(slaaf)ronald (60) from anna paulowna wrote on April 11, 2017:
sessie bij Miss Victoria. voor de 2de keer mocht ik deze beeldschone godin bezoeken en ze was o zo lief en verleidelijk en verleide me tot een naaldenspel.jaren niet meer gehad al geeft deze dame er wel en extra kinky randje aan door de naalden te ,,masseren" en je voelt de naalden nogmaals prikken,echt kicken! kan deze domina niet weerstaan of iets niet laten doen,ze heeft me kansloos om haar vingers gewonden. dank u lieve mrs,u heeft mij onwijs verwent ook en kijk uit naar een volgend bezoek. nederig geknielde groet slaaf 60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,

Fijn dat ik met je een naaldenspel mocht doen en super om te zien hoe je ervan aan het genieten was. Daar geniet ik dan weer van. Ik kijk ook uit naar een volgende keer om zo de volgende stappen te zetten!

Dankjewel voor je cadeau, ik vind ze prachtig! Succes de komende weken!

Groetjes,
Miss Victoria
Slaaf W from Venlo wrote on April 2, 2017:
Hoi Miss Victoria,

Ja vandaag was 2e bezoek en dit keer een sessie van 2 1/2 uur met er tussen door pauzes voor de meesteres.
Wederom werd ik warm welkom geheten door de brede glimlach en mooie blauwe ogen van Victoria . Na eerst gedoucht te hebben wachtte ik met spanning af wat de uren mij brengen zouden .
Ik ging op het bed zitten en Meesteres Victoria kwam binnen en ik moest mijn handen naar voren steken , daar kreeg ik de banden om met haak en werd aan de stok vast gezet . Toen begon ze mij te kietelen en te strelen ik kronkelde van genot erna werd er vakkunidig zoals ze zei met krakelingen de koekjes de bondage om strak gebonden . wat een genot na tepel bijten en in oren . erna op bed liggen en werden mijn enkels ook vast gebonden . Toen nam ze even pauze om weer wat te drinken . erna kwam ze terug en pakte ze de sounds die ze zorgvuldig en voorzichtig in mijn plasbuis stak wen op en neer ging wat een heerlijk gevoel zeker ook toen ze de elektrische tril machine weet ff de naam niet er tegen aan hield . Ja en toen was het weer even pauze want ze ging naalden halen . na 10 minuten denk kwam ze terug met naalden en moest ik op mijn buik liggen . En 3,2, 1 wel 30 x de naalden erin volgens mij was het een zon geworden foto;s volgen nog . toen begon ze weer met een naalden massage en ja ik genoot intens na een tijdje vroeg ze wil je met of zonder naalden blijven liggen ik zeg graag met .
Meesteres ging iets drinken zei ze voor de volgende verrassing . Na een tijdje kwam ze terug en begon wederom met mijn rug vol naalden te masseren en te strelen. erna werden de naalden eruit gehaald en mijn rug met alcohol en wederom massage gereinigd . Toen vroeg ze wil je de rest vd studio zien en in de kelder heb ik een verrassing voor je . ik ging mee naar beneden en moest daar op een bed liggen met schavot waar mijn enkels in moesten, vervolgens werden mijn polsen vast gebonden aan een takel en werd ik strak neer gelegd . Ze zei zo nu ga ik alles klaar maken voor je verrassing maar eerst wat drinken . denk 10 minuten later kwam ze terug en legde handdoeken op de grond en ze zei je bedje is gespreid ga maar liggen . Ik ging liggen en vervolgens handdoek over mijn gezicht en voelde ineens een warme straal over mijn lichaam en ja de druk vd straal werd groter en van warmte vd straal genoot ik vd Golden Shower. En ja na een happy End douchen en naar huis wat ik liefst niet wilde want deze uren bijna 3 uur waren onvergetelijk.
Ik zeg thanks meesteres Victoria en kom zeker weer terug en vond het fijn om te horen hoe u genoot van mijn reacties van lichaam en geest

Liefs Slaaf W
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai slaaf w,

Dankjewel voor je lieve verslag! Erg leuk om zo terug te lezen hoe jij het ervaren hebt. Zeker tijdens een sessie met stukjes opsluiting is het fijn om nog wat extra voorbereiding te kunnen doen op de Golden Shower, om er zo ook een echte douche van te kunnen maken!

De foto's ga ik er zo gelijk op zetten! Wat zijn ze mooi geworden!

Tot de volgende keer!

Groetjes,
Miss Victoria
Slaaf W from Venlo wrote on March 24, 2017:
Hey Mrs Victoria ,

Ik heb genoten van de sessie vanmiddag van U.
De bondage bijten in oren zachtjes blazen en strelen en dan de dildo in mijn slaven kontje en uiteindelijk de naalden sessie op rug met 3,2,1 komt ie voelde er niets van en ja dan de naalden massage ik kronkelde van genot , U ben erg lief begrip vol kijkt niet op de klok en ja kom zeker teurg en wacht met plezier op de fot die van mijn rug gemaakt is.

Liefs slaafs W
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai slaaf w,

Leuk om te horen! Ik vond het ook een fijne sessie. Wat kun jij genieten van de naalden! Heerlijk! De foto ga ik nog plaatsen, erg mooi.

Tot snel!

Groetjes,
Miss Victoria
Mrs Illucia from Den Haag wrote on March 22, 2017:
Hallo Miss Victoria,
Mijn complimenten want je hebt een heel mooie en professionele website.
Wens je heel veel (speel)plezier,
Meesteres Illucia, co-owner Studio House of Submission, Den Haag
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai Meesteres Illucia,

Dankjewel voor je complimenten! Jij hebt ook echt een leuke tekst op je website staan en de studio ziet er prachtig uit!

Groetjes,
Miss Victoria
ronald60 from anna paulowna wrote on March 19, 2017:
mijn eerste keer bij miss victoria,woh adembenemend.altijd spannend om een mrs vor het eerst te bezoeken maar de mrs is erg rustig en dat helpt.deze liev e doch strenge dame weet van wanten (straf)maar ook verwennen als je dat verdiend.hop deze dame veelvuldig te mogen dienen,verleid heeft ze mij zeker wel met haar looks en daden.nederig geknielde groet slaaf ronald60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,

Dankjewel voor je lieve bericht!
Ik kan heel lief zijn voor slaven die goed luisteren! ๐Ÿ˜‰

Groetjes,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on March 17, 2017:
Dag MRS Victoria.

Bij dezen wil ik U bedanken voor de geweldige sessie van af gelopen dinsdag 14-03-2017.
Wat heeft U toch een geduld met mijn gehad om het hoogte punt te krijgen ik bewonder U voor U uithouding vermogen.

Hoop weer snel een afspraak te maken.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, ik heb er ook erg van genoten!
Dankjewel voor je compliment.

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on March 13, 2017:
Dag MRS Victoria.

Eindelijk is het er het mooie gastenboek van U hoop dat ik er veel goede berichten in mag schrijven over U.Vind het ook een mooie letter type dat er gebruikt word.De foto's die zien er geweldig uit op de site.

groeten paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Dat hoop ik ook, ben er ook erg blij mee! En dankjewel!

Groetjes,
Miss Victoria
Miss Victoria wrote on March 12, 2017:
Nieuw Gastenboek! Laat gerust een bericht achter!

Groetjes,
Miss Victoria
paul wrote on July 9, 2016:
Dag Mrs Victoria.

Bij dezen wil ik U bedanken voor de geweldige sessie op 05-07-2016.
U heeft mijn grens weten te verleggen met de 11 naalden in mijn bil,
het leukste vond ik van U het aftellen van 3 2 1 en dan de naald er insteken.
Dat van heel lief van U om dat zo te doen.
Maar het word nu wel moeilijk om te kiezen tussen U en Mrs Jill jullie zijn alle bij heel goed .

groeten paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, ik vond het een erg leuke sessie en fijn dat je met mij die stap hebt willen zetten! Ik kan ook best lief zijn....af en toe... ? Ik vind het ook erg belangrijk dat jij een goede ervaring hebt wanneer ik dingen doe die je nog niet eerder hebt gedaan.

Dat het moeilijk wordt om te kiezen kan ik me goed voorstellen! Dank je voor de complimenten! Hopelijk tot ziens!

Groetjes,
Miss Victoria
paul wrote on July 6, 2016:
Dag Mrs Victoria.

Bedankt nog voor het sturen van de foto's ze zijn heel mooi.
Ik heb heel erg genoten van de sessie van U het heeft mijn weer een stap verder gezet met de 11 naalden.
Het word nu wel moeilijk om een keus te maken tussen U en Mrs Jill.

groeten paul.
stefan wrote on April 1, 2016:
Hallo Miss-Victoria,

Ook op deze plek nog even de complimenten over de geweldig mooie website ! Tot snel in Donna Fiera ?

Groetjes stefan
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai stefan,

Dankje voor de complimenten en tot snel!

Groetjes,
Miss Victoria
slaaf romano wrote on March 28, 2016:
wouw Mrs wat een mooi website U mag echt trots op zijn

onderdanig groet
slaaf romano
Admin Reply by: Miss Victoria
Dankjewel, leuk om te horen!
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter