Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
paul from nijmegen wrote on September 15, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Wat zag U er mooi uit toen U de deur open maakten was er heel blij mee.
Toen een leuk beging gesprek met U.
U heeft de bondage heerlijk aan gelegd hij zat lekker en kon niet vallen was wel er prettig om dat te weten.
Ja en toen begon het tellen waar ik goed in ben volgens U en heb het toch vol gehouden tot 500 slagen met verschillende zwepen en wat er nog meer was heel erg bedankt hier voor,voel er niks meer van.
En toen mijn verzoek om trampling te doen wat was dit lekker U heeft dit heel goed uit gevoerd en voor al het onverwachte elementen.
Ja en toen op de bank liggen dat was helemaal feest dit is eigenlijk niet te beschrijven hoe lekker de facestting samen met tease & denial was heerlijk.
Ik wil U dus bedanken voor dezen sessie en U weer snel te ontmoeten.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Ik heb ook genoten van de sessie, Ik vind het altijd leuk om onverwachte dingen te doen. Ik kijk uit naar de volgende keer. De lieve attentie is dubbel zo goed ontvangen...😉

Groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter