Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
J D from Amsterdam wrote on September 3, 2017:
Hallo Miss Victoria,

Ik kijk met plezier terug op de sessie die ik met U had afgelopen zaterdag. We hebben het over "grenzen opzoeken" gehad, en ik vond het gaaf dat U eigenlijk precies op het moment wist te stoppen waarop ik dacht dat ik niet meer kon hebben en stop moest roepen. Daarnaast kunt U niet onverdienstelijk knopen aanleggen, erg genoten van de aangelegde bondage!

Oh ja, ik heb niet meer dan eens een binnenpretje gehad vanwege de mindfucks waarbij U mij het idee gaf dat het gedaan was met mijn mannelijkheid. Mijn hartslag zat op 140 slagen denk ik. ;).

En wellicht de volgende keer meer naalden.

Tot snel!

Hoogachtend, J D.
Admin Reply by: Miss Victoria
Dank je voor je leuke berichtje! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter