Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
Michiel from Holten wrote on June 25, 2017:
Hoi Miss Victoria. Ik wil u graag verschrikkelijk bedanken voor de sessie die ik vanmiddag met u mocht beleven, sterker nog, ik ben nog steeds aan het nagenieten van de sporen van het diverse slagwerk waar ik kennis mee heb mogen maken. U wist precies hoever u kon gaan en wist mij zelfs nog enkele stapjes verder te laten gaan. Ik heb nooit geweten dat ik zรณ van spanking kon genieten. Bedankt dat ik dit onder uw hoede heb mogen ervaren. Ik hoop in ieder geval dat ik in de toekomst nog veel van u mag leren

Groetjes Michiel

PS De foto's die u vanmiddag gemaakt heeft mag u wat mij betreft gebruiken op uw site/twitter/whatever. ze zijn best wel mooi geworden.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai michiel,
Heel graag gedaan en fijn om te horen dat je nog aan het nagenieten bent! Spanking kan zo ontzettend fijn zijn en ik vind het helemaal geweldig dat ik jou deze ervaring heb mogen geven en dat jij er zo van genoten hebt! Dat maakt voor mij de sessie nog fijner! Ik kijk uit naar een volgende keer.
Groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter