Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
josje wrote on August 16, 2018:
afegelopen week heb ik een 1e kennismakingssessie met Mrs Victoria ondergaan.

Gekozen was er voor een juf/stoute leerling rollenspel.

Natuurlijk had ik vele ondeugende streken uitgehaald waarvoor juf Victoria mij zeer streng zou tuchtigen want zoals het spreekwaard luidt :spare the rod spoil the child.
Na een verbale uitbrander kreeg ik de eerste klappen met een venijnige paddle gevold dorr wat tikken met de hand.

Daarna was het tijd voor het serieuzere werk : keiharde handspanking volgde, i gevolgd door een tornado aan cane-slagen die mijn kont in vuur en vlam zette.

Al met al een zeer pijnlijke maar tevens leuke ervsring gegeven door een zeer mooie en vol passie spelende Mrs Victoria
Admin Reply by: Miss Victoria
Het was geweldig! Ik kan daar enorm van genieten!
Ik hoop je zeker nog eens terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter