Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
renate from houten wrote on July 25, 2018:
hallo lieve Miss Victoria

gisteren 24-07-2018 voor het eerst een sessie bij u gehad
iet wat gespannen belde ik om 12:50 bij u aan nadat u open deed was deze spanning meteen weg door uw mooie en vriendelijke voorkomen na het kennis making,s gesprek en het douchen kon de sessie beginnen en wat voor een heb genoten van begin tot eind echt fantastisch uw lach en humor die u in de sessie brengt is niet te beschrijven en de twinkeling in uw ogen om in te verdwalen ik zou u zeker aanraden bij andere beginnende slaven ik hoop dat u ook genoten hebt en ik kom zeker weer bij u terug voor een volgende sessy

sissy renate
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo sissy renate,

Ik heb zeker genoten en ik zie je graag nog eens terug!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter