Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
Nico from H wrote on July 1, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Gisteren heb ik voor de eerste keer een bezoekaan u mogen brengen. Ik meende al over enige ervaring te beschikken, maar dankzij Mrs. Victoria heb ik in korte tijd heel wat bijgeleerd.
Na keurig te zijn ontvangen werd nog even mijn wensenlijst doorgenomen. Daarna mocht ik gaan douchen en mijn bijdrage deponeren in het zwarte doosje. Daarna geduldig wachten tot de meesteres zou komen. Toen zij mij geรฏnspecteerd had kreeg ik een schitterende bondage. Ik kon alleen nog enigszins met mijn handen bewegen. Mrs. Victoria zei dat ik wel wat op een pinguin leek. Aangezien veiligheid hoog in het vaandel staat werd ik zo vastgezet dat ik niet kon vallen. Wel een prettige gedachte. Zo staande werd ik geplaagd met zwepen, electro, tepelklemmen en nog het een en ander. Daarna begon een spel wat ik het beste kan omschrijven met de woorden: "de mens lijdt het meest door datgene wat hij vreest". Veel mindfucking dus, maar het was fantastisch van begin tot einde. Mrs Victoria, bedankt voor de gezellige uurtjes. Ik heb genoten en ik wil dan ook zeggen tot ziens.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo nico,

Dankjewel voor je leuke verslag, fijn om zo je reactie te lezen. Ik heb ook enorm genoten van de sessie en ik kijk uit naar een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter