Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
slaaf ronald60 from anna paulowna wrote on June 7, 2017:
lieve miss victoria,woh u zag er echt onwijs opwindend uit met uw (iets lichter gekleurde)rode haren en uw sexy outfit die mij behoorlijk gek maakte.vriendelijk ontvangen ondanks ik iets te laat kwam en dacht dat u het vergat maar bijna aan het einde van een hemelse verwen en scheer sessie kreeg ik alsnog mijn verdiende straf die ik zeker nodig had.daarna volgde de terminator om me flink te laten klaarkomen,terwijl ik mrs jill onderwijl hoorde in een andere ruimte die een zweep flink liet knallen op ?zeer opwindend!!
nederig geknielde groet aan mijn aanbeden miss victoria slaaf ronald 60 en kopenlijk tot spoedig
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,
Leuk om te lezen! Een van de redenen waarom ik van die outfits hou! Ik vergeet niet snel iets en vind het juist leuk om daar op een later, meer onverwacht, moment op terug te komen... En ja, zwepen geven een heerlijk genietend geluid! Tot binnenkort!
Groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter