Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
antoine from N wrote on March 20, 2018:
Avontuurlijke sessie met Miss Victoria en Mrs Lilith. Spannend om me een keer door 2 meesteressen onder handen te laten nemen. In mijn hoofd zag ik het helemaal zitten. maar mijn lichaam protesteerde op tal van momenten vanwege de fijnzinnige maar soms toch wel pijnlijke behandeling. Ik vond het verdelen van de aandacht over 2 Meesteressen moeilijk. Kijk je naar de een, dan doet de ander wat. Aaaaargh. Super sfeer en amusement. En op het einde toch nog een klein gelukje. Tot de volgende keer.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo antoine,

Het is inderdaad lastig om je te focussen als twee Meesteressen je aan het pijnigen zijn. Wat ik denk dat beter bij jou past is dat de tweede Meesteres lief en verleidelijk is. Op die manier is het niet twee tegen één, maar terwijl de ene Meesteres jou aan het pijnigen is kan de andere Meesteres jou troosten. Ik heb ook van de sessie genoten en ik hoop je nog eens te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter