Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
paul from nijmegen wrote on March 18, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Bij dezen hoop ik dat U genoten heeft van de afgelopen sessie met mijn.
Het was een beetje plakkerig en koud en nat maar het geheel maakte het goed af het was glibberen en over eind blijven maar U heeft zich goed staande gehouden tussen al het eten.De rest zal ook nog wel op gegaan zijn lijkt mijn.
En dan het afspoel met U goddelijke champagne dat was niet te beschrijven hoe veel dat was.
Bedankt voor de geweldige sessie.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Dat vind ik een mooie omschrijving van de sessie. Ik heb er ontzettend van genoten. Wat een heerlijke geluiden maakte al dat kletterende eten. Ik vond het geweldig om een kunstwerk te maken van al het eten om er vervolgens een vieze en perverse bende van te maken. Mijn kunstwerk besproei ik daarna graag met champagne.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter