Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
gert from Zwolle wrote on February 20, 2018:
Lieve Miss Victoria,

Bij deze wou ik U enorm bedanken voor de geweldige sessie van gisteravond.... Zo intens en puur.... Dank U wel....
Het was voor mij ook een enorme eer dat U Uw Collega ook even mee liet genieten (was voor mij ook een extra "pijnlijk" momentje)
Maar er is voor mij nog een lange weg te gaan, maar dat gaat vast goed komen onder Uw hoede en toezicht.... ik ben weer een gelukkig mens .... Dank U wel !

Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo gert,

Graag gedaan, ik heb ook ontzettend kunnen genieten en ik had bijna pijn in mijn buik van het lachen! Je hebt nog zeker een lange weg te gaan, maar die hoef je niet alleen te bewandelen... Ik ben graag je stockwhip achter de deur!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria

Ps. Een Stockwhip is een soort Bullwhip.
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter