Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
gert from Zwolle wrote on December 28, 2017:
Bedankt Miss Victoria, bedankt dat U mij weer een mens laat voelen, bedankt voor Uw warmte, vertrouwen en rust. U maakt mij weer trots.... en elke keer schenkt U mij meer.... ik geniet nog enorm na van de sessie van gisteren.... en vol trots bewonder ik de sporen die nog in mijn billen staan..... Laat er nog vele volgen....
Fijne jaarwisseling en een opzwepend en knallend 2018.... een jaar waarin ik U hopelijk heel vaak mag zien, voelen en horen....
Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai gert,

Wat een fijn bericht om te lezen! Ik kijk uit naar het komende jaar! Hopelijk gaat het dan ook wat beter met onze afspraken en met het waarmaken van je beloftes!!

Groeten,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter