Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
paul from utrecht wrote on May 13, 2017:
Heerlijke sessie!
Bedankt Miss Victoria, dat ik uw slaaf mocht zijn, heb er zeer intens van genoten. Zal een korte impressie geven:
Had Miss Victoria aangegeven dat ik graag een rollenspel wilde en zeker ook spitting en golden shower, Maar dat zij uiteraard in the lead was. Moet toegeven dat ze dit fantastisch deed, ze speelt vanuit haar eigen beleving, maar de drive van de slaaf is ook erg belangrijk voor haar. Ze probeert dat te matchen en lukte wonderwel tijdens onze sessie. Ik vind het pas echt leuk als de Mrs zelf ook geniet en dat deed ze volop.
Haar rol als cheffin speelt ze erg overtuigend. Zalig om haar prachtige voetjes en schoenen te mogen kussen en likken. Haar graden ban mijn pik is super en zalig gekmakend geil. Zij is supermooi, aantrekkelijk en slim, ze houdt van sm, en het voelt enorm fijn om daar haar gedomineerd te worden. Haar spitting is sensationeel en bracht me in een roes. Uiteindelijk werd ik ondergeplast, wat echt zalig was. Met de terminator werd ik klaar gemaakt, dit werd me iets te heftig en onttrok me er aan het einde aan. De volgende zou ik graag zodanig zijn vastgelegd (u had het over suspension) dat ik geen kant uit kan en u me volledig naar eigen inzicht kan klaar melken.
De sessie was echt fantastisch, bedankt miss Victoria, een waarderende kus op uw mooie voetjes en tot gauw. X paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Leuk om zo je verslag te lezen en ik heb er inderdaad ook enorm van genoten! Ik kijk uit naar een volgende keer!
Groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter