Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
31 entries.
R from Arnhem wrote on February 28, 2018:
Knappe meesteres, wil nog graag laten weten dat ik de sessie van vanmiddag super vond en zeker voor herhaling vatbaar! Fijne manier van aanpak, moest er nog wel even van bijkomen๐Ÿ˜Š.
Zeker tot de volgende afspraak.
Admin Reply by: Miss Victoria
Wat leuk om te horen, ik heb ook genoten! Ik kan me goed voorstellen dat je nog even moest bijkomen, zie ik als een compliment! Ik kijk uit naar een volgende keer!

Mvg Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on February 20, 2018:
Lieve Miss Victoria,

Bij deze wou ik U enorm bedanken voor de geweldige sessie van gisteravond.... Zo intens en puur.... Dank U wel....
Het was voor mij ook een enorme eer dat U Uw Collega ook even mee liet genieten (was voor mij ook een extra "pijnlijk" momentje)
Maar er is voor mij nog een lange weg te gaan, maar dat gaat vast goed komen onder Uw hoede en toezicht.... ik ben weer een gelukkig mens .... Dank U wel !

Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo gert,

Graag gedaan, ik heb ook ontzettend kunnen genieten en ik had bijna pijn in mijn buik van het lachen! Je hebt nog zeker een lange weg te gaan, maar die hoef je niet alleen te bewandelen... Ik ben graag je stockwhip achter de deur!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria

Ps. Een Stockwhip is een soort Bullwhip.
paul from nijmegen wrote on February 15, 2018:
Hallo MRS Victoria.

Heel erg bedankt voor de geweldige sessie van 13-02-2018 met de was knijpers en de het bijna feestje en as toetje op de taart de golden shower van U die is echt niet te beschrijven hoe lekker die was.

En dan de maandelijkse kwis en dan straks nog een bingo met ballen U bedenkt het toch maar.

Voel mijn zeer vereerd dat U mijn MRS bent hoop nog veel sessie met U te mogen hebben.

groeten slaaf paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan, ik heb ook genoten! Dankjewel voor je lieve woorden, ik hoop ook nog vele sessies met jou te kunnen hebben.

Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on January 24, 2018:
Wat is het een mooie site geworden die U gemaakt heeft hij is heel duidelijk in op zet en mooi van kleur.Ik verlang al naar 13-2-2018.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee, maar altijd fijn als mijn werk gewaardeerd wordt! Tot over twee weken! -Miss Victoria-
paul from nijmegen wrote on January 21, 2018:
Dag MRS Victoria.

Bedankt voor de sessie van 16-01-2018 de klapjes op de billen die kwamen wel aan maar deden de volgende dag geen pijn en van de tepels zuigers daar voel ik ook niks van.Bij dezen nogmaals mijn excuses voor wat er voor en er naar is gebeurt het eerst dat komt wel goed op 13-2-2018 als ik een sessie boek.Kijk nu al uit naar de volgende keer.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan. Het is gebeurd, zoiets kan gebeuren. Excuses aanvaard, laten we het achter ons laten. Ik kijk ook uit naar de volgende sessie!

Groetjes,
Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on December 28, 2017:
Bedankt Miss Victoria, bedankt dat U mij weer een mens laat voelen, bedankt voor Uw warmte, vertrouwen en rust. U maakt mij weer trots.... en elke keer schenkt U mij meer.... ik geniet nog enorm na van de sessie van gisteren.... en vol trots bewonder ik de sporen die nog in mijn billen staan..... Laat er nog vele volgen....
Fijne jaarwisseling en een opzwepend en knallend 2018.... een jaar waarin ik U hopelijk heel vaak mag zien, voelen en horen....
Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai gert,

Wat een fijn bericht om te lezen! Ik kijk uit naar het komende jaar! Hopelijk gaat het dan ook wat beter met onze afspraken en met het waarmaken van je beloftes!!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 26, 2017:
Dag MRS Victoria.
Nog bedankt voor de sessie met veel gewicht die goed bleven hangen aan de ballen.
U agenda ziet er perfect uit is heel overzichtelijk met die kleuren,is dit ook niet te doen op de site van Donna Fiera daar is het moeilijk te zien wie er is.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Die bleven zeker goed hangen!
Dankjewel voor je compliment met betrekking tot Mijn agenda, Ik ben er ook erg blij mee. Ik hou van duidelijkheid en overzicht, zeker voor een agenda!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 20, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Bedankt voor de geweldige sessie van 19-12-2017.Heb erg genoten van de gewichten aan mijn ballen dit is voor herhaling vatbaar,heb er geen last van gehad de dag er naar.En het einde dat was ook weer geweldig het is toch maar weer gelukt.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, Ik ben trots op je! En Ik vind het zeker leuk om daar mee verder te gaan!

Groeten,
Miss Victoria
Frans60 from Boechout wrote on October 2, 2017:
Dag Meesteres, Ik vond het vorige vrijdag een zeer leuke sessie, vooral als u me zei dat u een stuk van mijn tepel ging afsnijden want ik was daar echt mee weg, ook de sounds vond ik heel erg leuk en het kietelen met afwisselend zwepen was voor mij een uitzonderlijke ervaring, Nog eens bedankt en zeker tot ziens

Groeten,
frans 60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo frans, Leuk om te horen! Ik vond het super om te doen, een geweldig geslaagde mind-fuck en Ik hoop je nog eens terug te zien! Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on September 15, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Wat zag U er mooi uit toen U de deur open maakten was er heel blij mee.
Toen een leuk beging gesprek met U.
U heeft de bondage heerlijk aan gelegd hij zat lekker en kon niet vallen was wel er prettig om dat te weten.
Ja en toen begon het tellen waar ik goed in ben volgens U en heb het toch vol gehouden tot 500 slagen met verschillende zwepen en wat er nog meer was heel erg bedankt hier voor,voel er niks meer van.
En toen mijn verzoek om trampling te doen wat was dit lekker U heeft dit heel goed uit gevoerd en voor al het onverwachte elementen.
Ja en toen op de bank liggen dat was helemaal feest dit is eigenlijk niet te beschrijven hoe lekker de facestting samen met tease & denial was heerlijk.
Ik wil U dus bedanken voor dezen sessie en U weer snel te ontmoeten.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Ik heb ook genoten van de sessie, Ik vind het altijd leuk om onverwachte dingen te doen. Ik kijk uit naar de volgende keer. De lieve attentie is dubbel zo goed ontvangen...๐Ÿ˜‰

Groetjes, Miss Victoria
J D from Amsterdam wrote on September 3, 2017:
Hallo Miss Victoria,

Ik kijk met plezier terug op de sessie die ik met U had afgelopen zaterdag. We hebben het over "grenzen opzoeken" gehad, en ik vond het gaaf dat U eigenlijk precies op het moment wist te stoppen waarop ik dacht dat ik niet meer kon hebben en stop moest roepen. Daarnaast kunt U niet onverdienstelijk knopen aanleggen, erg genoten van de aangelegde bondage!

Oh ja, ik heb niet meer dan eens een binnenpretje gehad vanwege de mindfucks waarbij U mij het idee gaf dat het gedaan was met mijn mannelijkheid. Mijn hartslag zat op 140 slagen denk ik. ;).

En wellicht de volgende keer meer naalden.

Tot snel!

Hoogachtend, J D.
Admin Reply by: Miss Victoria
Dank je voor je leuke berichtje! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

groetjes, Miss Victoria
Michiel from Holten wrote on June 25, 2017:
Hoi Miss Victoria. Ik wil u graag verschrikkelijk bedanken voor de sessie die ik vanmiddag met u mocht beleven, sterker nog, ik ben nog steeds aan het nagenieten van de sporen van het diverse slagwerk waar ik kennis mee heb mogen maken. U wist precies hoever u kon gaan en wist mij zelfs nog enkele stapjes verder te laten gaan. Ik heb nooit geweten dat ik zรณ van spanking kon genieten. Bedankt dat ik dit onder uw hoede heb mogen ervaren. Ik hoop in ieder geval dat ik in de toekomst nog veel van u mag leren

Groetjes Michiel

PS De foto's die u vanmiddag gemaakt heeft mag u wat mij betreft gebruiken op uw site/twitter/whatever. ze zijn best wel mooi geworden.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai michiel,
Heel graag gedaan en fijn om te horen dat je nog aan het nagenieten bent! Spanking kan zo ontzettend fijn zijn en ik vind het helemaal geweldig dat ik jou deze ervaring heb mogen geven en dat jij er zo van genoten hebt! Dat maakt voor mij de sessie nog fijner! Ik kijk uit naar een volgende keer.
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on June 25, 2017:
MRS Victoria.
bedankt dat ik voor de 11 keer bij U mocht komen,de sessie die was weer GEWELDIG en voor al het ijs met het warme water was heel apart en toen de golden shower die is gewoon niet te beschrijven hoe GEWELDIG die was en is voor herhaling vatbaar over het hele lichaam.En nu wachten dat het gouw September is.

gr paul
paul from nijmegen wrote on June 22, 2017:
Dag MRS VICTORIA.

Heel erg bedankt voor de 11 keer dat ik bij U mocht komen.ik heb weer een geweldige sessie van U gehaD.Eerst met het koude ijs en het warme water was geweldig.En toen die heerlijke golde shower daar heb ik echt van genoten.En toen moest U weer geduld hebben met mijn maar het is toch weer gelukt.En nu lang wachten tot september.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Wat handig toch dat ik zoveel geduld heb? Ik heb er gewoon veel plezier in, dus vind het helemaal niet erg! Tja, september duurt nog even, maar voor je het weet...is het zover!
Groetjes, Miss Victoria
slaaf ronald60 from anna paulowna wrote on June 7, 2017:
lieve miss victoria,woh u zag er echt onwijs opwindend uit met uw (iets lichter gekleurde)rode haren en uw sexy outfit die mij behoorlijk gek maakte.vriendelijk ontvangen ondanks ik iets te laat kwam en dacht dat u het vergat maar bijna aan het einde van een hemelse verwen en scheer sessie kreeg ik alsnog mijn verdiende straf die ik zeker nodig had.daarna volgde de terminator om me flink te laten klaarkomen,terwijl ik mrs jill onderwijl hoorde in een andere ruimte die een zweep flink liet knallen op ?zeer opwindend!!
nederig geknielde groet aan mijn aanbeden miss victoria slaaf ronald 60 en kopenlijk tot spoedig
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,
Leuk om te lezen! Een van de redenen waarom ik van die outfits hou! Ik vergeet niet snel iets en vind het juist leuk om daar op een later, meer onverwacht, moment op terug te komen... En ja, zwepen geven een heerlijk genietend geluid! Tot binnenkort!
Groetjes, Miss Victoria
paul from utrecht wrote on May 13, 2017:
Heerlijke sessie!
Bedankt Miss Victoria, dat ik uw slaaf mocht zijn, heb er zeer intens van genoten. Zal een korte impressie geven:
Had Miss Victoria aangegeven dat ik graag een rollenspel wilde en zeker ook spitting en golden shower, Maar dat zij uiteraard in the lead was. Moet toegeven dat ze dit fantastisch deed, ze speelt vanuit haar eigen beleving, maar de drive van de slaaf is ook erg belangrijk voor haar. Ze probeert dat te matchen en lukte wonderwel tijdens onze sessie. Ik vind het pas echt leuk als de Mrs zelf ook geniet en dat deed ze volop.
Haar rol als cheffin speelt ze erg overtuigend. Zalig om haar prachtige voetjes en schoenen te mogen kussen en likken. Haar graden ban mijn pik is super en zalig gekmakend geil. Zij is supermooi, aantrekkelijk en slim, ze houdt van sm, en het voelt enorm fijn om daar haar gedomineerd te worden. Haar spitting is sensationeel en bracht me in een roes. Uiteindelijk werd ik ondergeplast, wat echt zalig was. Met de terminator werd ik klaar gemaakt, dit werd me iets te heftig en onttrok me er aan het einde aan. De volgende zou ik graag zodanig zijn vastgelegd (u had het over suspension) dat ik geen kant uit kan en u me volledig naar eigen inzicht kan klaar melken.
De sessie was echt fantastisch, bedankt miss Victoria, een waarderende kus op uw mooie voetjes en tot gauw. X paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Leuk om zo je verslag te lezen en ik heb er inderdaad ook enorm van genoten! Ik kijk uit naar een volgende keer!
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on May 11, 2017:
Mijn tiende keer bij U geweest en het was weer geweldig,het blijft een ver slaafing om van U pijn te krijgen.En ben blij dat U geduld beloond is dezen keer.Nog maals bedankt.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Heel graag gedaan, het was inderdaad weer geweldig!
Groetjes, Miss Victoria
Paul from Nieuwegein wrote on May 3, 2017:
Hoi Victoria
Bedankt voor de heerlijke sessie!
Je bent een erg aantrekkelijke vrouw met een zalig lichaam, een uiterst sympathiek wezen, een vakkundige Mrs, met een openminded geest. Voel me erg op mijn gemak bij jou, vertrouw jou volledig, laat me helemaal gaan en krijg heel veel van jou terug.
Dit was onze 3e sessie en voor mij de beste, had aangegeven een rollenspel te willen doen met o.a. adoratie van schoeisel, spitting en golden shower. Jij hebt dit verwerkt in een eigen scenario en complimenten hiervoor. De sessie was 1 groot en heerlijk avontuur, aan het einde was ik idd ff van de wereld. Voelde me meerdere malen bijna schuldig dat ik zo lag te genieten. Dit is idd waar ik naar verlang, dank je. Ja; tease and denial met jou is volledig mijn ding, suspension gaan we uitproberen.
Wanneer ik mijn ogen sluit, sta je nog steeds op mijn netvlies, thx!
Hoop dat je schoenen vlug komen en dat ik ze mag komen adoreren.

Groet van slaaf paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Wat een lief bericht! Heel graag gedaan! En je hoeft je absoluut niet schuldig te voelen, ik vond het ook een geweldige sessie!
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on April 14, 2017:
Dag MRS Victoria.

Bij dezen wil ik U weer bedanken voor de geweldige sessie van 11-04-2017.
U had van die mooie laarzen aan daar wil ik de volgende keer wel eens onder de hakken liggen.En nog bedankt voor U geduld.De bi-slaaf die was ook heel mooi.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, het was zeker een leuke en interessante sessie! En ja, die laarzen zijn zeker geschikt om een mooie 'indruk' achter te laten! ?

Groetjes,
Miss Victoria
(slaaf)ronald (60) from anna paulowna wrote on April 11, 2017:
sessie bij Miss Victoria. voor de 2de keer mocht ik deze beeldschone godin bezoeken en ze was o zo lief en verleidelijk en verleide me tot een naaldenspel.jaren niet meer gehad al geeft deze dame er wel en extra kinky randje aan door de naalden te ,,masseren" en je voelt de naalden nogmaals prikken,echt kicken! kan deze domina niet weerstaan of iets niet laten doen,ze heeft me kansloos om haar vingers gewonden. dank u lieve mrs,u heeft mij onwijs verwent ook en kijk uit naar een volgend bezoek. nederig geknielde groet slaaf 60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai ronald,

Fijn dat ik met je een naaldenspel mocht doen en super om te zien hoe je ervan aan het genieten was. Daar geniet ik dan weer van. Ik kijk ook uit naar een volgende keer om zo de volgende stappen te zetten!

Dankjewel voor je cadeau, ik vind ze prachtig! Succes de komende weken!

Groetjes,
Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter