Welkom bij mijn gastenboek!

Het gastenboek is bedoeld om een leuk bericht achter te laten of een recensie van een sessie te plaatsen. Het is niet bedoeld om vragen te stellen of al je voorkeuren of wensen voor een sessie door te geven. Dit kun je het beste doen per mail of telefoon. Kijk op de contact pagina voor mijn contactgegevens.

Gastenboek Berichten

Ik vind het leuk als je ook een bericht plaatst in mijn gastenboek om te vertellen wat je van onze sessie vond, om een verslagje uit te brengen van onze sessie of gewoon om iets anders leuks te delen!

Een reactie verschijnt pas in mijn gastenboek nadat ik deze heb goedgekeurd. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt niet hier weergegeven, maar kan ik gebruiken indien ik je persoonlijk wil berichten.

Plaats een Bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Je e-mail adres wordt niet weergegeven op de site. Je bericht wordt eerst beoordeeld voor het op de site wordt weergegeven. Ik behoud te allen tijde het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
*****
Miss Victoria
*****
37 entries.
josje wrote on August 16, 2018:
afegelopen week heb ik een 1e kennismakingssessie met Mrs Victoria ondergaan.

Gekozen was er voor een juf/stoute leerling rollenspel.

Natuurlijk had ik vele ondeugende streken uitgehaald waarvoor juf Victoria mij zeer streng zou tuchtigen want zoals het spreekwaard luidt :spare the rod spoil the child.
Na een verbale uitbrander kreeg ik de eerste klappen met een venijnige paddle gevold dorr wat tikken met de hand.

Daarna was het tijd voor het serieuzere werk : keiharde handspanking volgde, i gevolgd door een tornado aan cane-slagen die mijn kont in vuur en vlam zette.

Al met al een zeer pijnlijke maar tevens leuke ervsring gegeven door een zeer mooie en vol passie spelende Mrs Victoria
Admin Reply by: Miss Victoria
Het was geweldig! Ik kan daar enorm van genieten!
Ik hoop je zeker nog eens terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
renate from houten wrote on July 25, 2018:
hallo lieve Miss Victoria

gisteren 24-07-2018 voor het eerst een sessie bij u gehad
iet wat gespannen belde ik om 12:50 bij u aan nadat u open deed was deze spanning meteen weg door uw mooie en vriendelijke voorkomen na het kennis making,s gesprek en het douchen kon de sessie beginnen en wat voor een heb genoten van begin tot eind echt fantastisch uw lach en humor die u in de sessie brengt is niet te beschrijven en de twinkeling in uw ogen om in te verdwalen ik zou u zeker aanraden bij andere beginnende slaven ik hoop dat u ook genoten hebt en ik kom zeker weer bij u terug voor een volgende sessy

sissy renate
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo sissy renate,

Ik heb zeker genoten en ik zie je graag nog eens terug!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Nico from H wrote on July 1, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Gisteren heb ik voor de eerste keer een bezoekaan u mogen brengen. Ik meende al over enige ervaring te beschikken, maar dankzij Mrs. Victoria heb ik in korte tijd heel wat bijgeleerd.
Na keurig te zijn ontvangen werd nog even mijn wensenlijst doorgenomen. Daarna mocht ik gaan douchen en mijn bijdrage deponeren in het zwarte doosje. Daarna geduldig wachten tot de meesteres zou komen. Toen zij mij geรฏnspecteerd had kreeg ik een schitterende bondage. Ik kon alleen nog enigszins met mijn handen bewegen. Mrs. Victoria zei dat ik wel wat op een pinguin leek. Aangezien veiligheid hoog in het vaandel staat werd ik zo vastgezet dat ik niet kon vallen. Wel een prettige gedachte. Zo staande werd ik geplaagd met zwepen, electro, tepelklemmen en nog het een en ander. Daarna begon een spel wat ik het beste kan omschrijven met de woorden: "de mens lijdt het meest door datgene wat hij vreest". Veel mindfucking dus, maar het was fantastisch van begin tot einde. Mrs Victoria, bedankt voor de gezellige uurtjes. Ik heb genoten en ik wil dan ook zeggen tot ziens.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo nico,

Dankjewel voor je leuke verslag, fijn om zo je reactie te lezen. Ik heb ook enorm genoten van de sessie en ik kijk uit naar een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
Slaaf w wrote on April 6, 2018:
Beste meesteres Victoria ,

28 maart had ik een sessie afspraak met MRS Victoria en Mrs Lillith .
Na aangebeld en warm onthaald overhandigde ik de zoals afgesproken mee genomen kersenvlaai.
In de kamer werden nog wat nieuwe do'ns en do's op papier gezet en erna gingen de dames weg en moest ik douchen.
Toen ik daar mee klaar was en het wel bekende kistje op de gang had gezet kwamen de dames al giechelend binnen.
Ik moest eerst op bed gaan zitten en mijn benen en voeten over de knie van Mrs Lillith leggen alwaar ik de pols en enkelboeien omkreeg.
Toen moest ik gaan zitten op een houten stoel en kreeg van Mrs Victoria een nekband om .
wat er toen gebeurde ik werd met zwarte folie omwikkeld met stoel en al en kon me niet bewegen.
Toen ik toch nog met mijn voeten bewoog werden die ook als zwarte panty's ingewikkeld.
Toen kreeg ik een masker op en begon het spel.
Eerst even de schaar door folie want mijn borsten moesten zichtbaar zijn.
Pruik op enz.
Tja en toen begon het weer mijn ballen werden versierd volgens mij met knijpers en mijn tepels werden gestest op gevoelig heid waar ik al sne miauw riep en de dames moesten lachen en dachten zo wij gaan daar mee door.
Heb denk hele sessie Poesie mauw gezongen en gejankt als een krolse poes.
Tja dan maar een paar naalden door de tepels dachten de dames en een naalden ladder door mijn penis .
Toen kwam electro nog even aan te pas en ik krijste al voordat ik aangeraakt was.
De dames lieten mij maar even zo tot rust komen en gingen de mee gebrachte vlaai eten.
Toen ze terug kwamen kreeg ik nog wat spanking op mijn benen en werden de naalden er uitgehaald en de rest vd knijpers ontzien en mocht ik ontalden.
Het was een onvergetelijke sesiie en voor herhaling vatbaar.

Mvrg
Slaaf W
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo slaaf w,

Het was zeker een leuke sessie. Mrs Lilith en ik hebben ons uitstekend vermaakt. Fijn om je reactie op de sessie te lezen en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
antoine from N wrote on March 20, 2018:
Avontuurlijke sessie met Miss Victoria en Mrs Lilith. Spannend om me een keer door 2 meesteressen onder handen te laten nemen. In mijn hoofd zag ik het helemaal zitten. maar mijn lichaam protesteerde op tal van momenten vanwege de fijnzinnige maar soms toch wel pijnlijke behandeling. Ik vond het verdelen van de aandacht over 2 Meesteressen moeilijk. Kijk je naar de een, dan doet de ander wat. Aaaaargh. Super sfeer en amusement. En op het einde toch nog een klein gelukje. Tot de volgende keer.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo antoine,

Het is inderdaad lastig om je te focussen als twee Meesteressen je aan het pijnigen zijn. Wat ik denk dat beter bij jou past is dat de tweede Meesteres lief en verleidelijk is. Op die manier is het niet twee tegen รฉรฉn, maar terwijl de ene Meesteres jou aan het pijnigen is kan de andere Meesteres jou troosten. Ik heb ook van de sessie genoten en ik hoop je nog eens te zien.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on March 18, 2018:
Hallo Mrs Victoria.

Bij dezen hoop ik dat U genoten heeft van de afgelopen sessie met mijn.
Het was een beetje plakkerig en koud en nat maar het geheel maakte het goed af het was glibberen en over eind blijven maar U heeft zich goed staande gehouden tussen al het eten.De rest zal ook nog wel op gegaan zijn lijkt mijn.
En dan het afspoel met U goddelijke champagne dat was niet te beschrijven hoe veel dat was.
Bedankt voor de geweldige sessie.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Dat vind ik een mooie omschrijving van de sessie. Ik heb er ontzettend van genoten. Wat een heerlijke geluiden maakte al dat kletterende eten. Ik vond het geweldig om een kunstwerk te maken van al het eten om er vervolgens een vieze en perverse bende van te maken. Mijn kunstwerk besproei ik daarna graag met champagne.

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria
R from Arnhem wrote on February 28, 2018:
Knappe meesteres, wil nog graag laten weten dat ik de sessie van vanmiddag super vond en zeker voor herhaling vatbaar! Fijne manier van aanpak, moest er nog wel even van bijkomen๐Ÿ˜Š.
Zeker tot de volgende afspraak.
Admin Reply by: Miss Victoria
Wat leuk om te horen, ik heb ook genoten! Ik kan me goed voorstellen dat je nog even moest bijkomen, zie ik als een compliment! Ik kijk uit naar een volgende keer!

Mvg Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on February 20, 2018:
Lieve Miss Victoria,

Bij deze wou ik U enorm bedanken voor de geweldige sessie van gisteravond.... Zo intens en puur.... Dank U wel....
Het was voor mij ook een enorme eer dat U Uw Collega ook even mee liet genieten (was voor mij ook een extra "pijnlijk" momentje)
Maar er is voor mij nog een lange weg te gaan, maar dat gaat vast goed komen onder Uw hoede en toezicht.... ik ben weer een gelukkig mens .... Dank U wel !

Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo gert,

Graag gedaan, ik heb ook ontzettend kunnen genieten en ik had bijna pijn in mijn buik van het lachen! Je hebt nog zeker een lange weg te gaan, maar die hoef je niet alleen te bewandelen... Ik ben graag je stockwhip achter de deur!

Met vriendelijke groet,
Miss Victoria

Ps. Een Stockwhip is een soort Bullwhip.
paul from nijmegen wrote on February 15, 2018:
Hallo MRS Victoria.

Heel erg bedankt voor de geweldige sessie van 13-02-2018 met de was knijpers en de het bijna feestje en as toetje op de taart de golden shower van U die is echt niet te beschrijven hoe lekker die was.

En dan de maandelijkse kwis en dan straks nog een bingo met ballen U bedenkt het toch maar.

Voel mijn zeer vereerd dat U mijn MRS bent hoop nog veel sessie met U te mogen hebben.

groeten slaaf paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan, ik heb ook genoten! Dankjewel voor je lieve woorden, ik hoop ook nog vele sessies met jou te kunnen hebben.

Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on January 24, 2018:
Wat is het een mooie site geworden die U gemaakt heeft hij is heel duidelijk in op zet en mooi van kleur.Ik verlang al naar 13-2-2018.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Dankjewel! Ik ben er ook erg blij mee, maar altijd fijn als mijn werk gewaardeerd wordt! Tot over twee weken! -Miss Victoria-
paul from nijmegen wrote on January 21, 2018:
Dag MRS Victoria.

Bedankt voor de sessie van 16-01-2018 de klapjes op de billen die kwamen wel aan maar deden de volgende dag geen pijn en van de tepels zuigers daar voel ik ook niks van.Bij dezen nogmaals mijn excuses voor wat er voor en er naar is gebeurt het eerst dat komt wel goed op 13-2-2018 als ik een sessie boek.Kijk nu al uit naar de volgende keer.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo paul,

Graag gedaan. Het is gebeurd, zoiets kan gebeuren. Excuses aanvaard, laten we het achter ons laten. Ik kijk ook uit naar de volgende sessie!

Groetjes,
Miss Victoria
gert from Zwolle wrote on December 28, 2017:
Bedankt Miss Victoria, bedankt dat U mij weer een mens laat voelen, bedankt voor Uw warmte, vertrouwen en rust. U maakt mij weer trots.... en elke keer schenkt U mij meer.... ik geniet nog enorm na van de sessie van gisteren.... en vol trots bewonder ik de sporen die nog in mijn billen staan..... Laat er nog vele volgen....
Fijne jaarwisseling en een opzwepend en knallend 2018.... een jaar waarin ik U hopelijk heel vaak mag zien, voelen en horen....
Lieve, dankbare groetjes, gert
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai gert,

Wat een fijn bericht om te lezen! Ik kijk uit naar het komende jaar! Hopelijk gaat het dan ook wat beter met onze afspraken en met het waarmaken van je beloftes!!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 26, 2017:
Dag MRS Victoria.
Nog bedankt voor de sessie met veel gewicht die goed bleven hangen aan de ballen.
U agenda ziet er perfect uit is heel overzichtelijk met die kleuren,is dit ook niet te doen op de site van Donna Fiera daar is het moeilijk te zien wie er is.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Die bleven zeker goed hangen!
Dankjewel voor je compliment met betrekking tot Mijn agenda, Ik ben er ook erg blij mee. Ik hou van duidelijkheid en overzicht, zeker voor een agenda!

Groeten,
Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on December 20, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Bedankt voor de geweldige sessie van 19-12-2017.Heb erg genoten van de gewichten aan mijn ballen dit is voor herhaling vatbaar,heb er geen last van gehad de dag er naar.En het einde dat was ook weer geweldig het is toch maar weer gelukt.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,

Graag gedaan, Ik ben trots op je! En Ik vind het zeker leuk om daar mee verder te gaan!

Groeten,
Miss Victoria
Frans60 from Boechout wrote on October 2, 2017:
Dag Meesteres, Ik vond het vorige vrijdag een zeer leuke sessie, vooral als u me zei dat u een stuk van mijn tepel ging afsnijden want ik was daar echt mee weg, ook de sounds vond ik heel erg leuk en het kietelen met afwisselend zwepen was voor mij een uitzonderlijke ervaring, Nog eens bedankt en zeker tot ziens

Groeten,
frans 60
Admin Reply by: Miss Victoria
Hallo frans, Leuk om te horen! Ik vond het super om te doen, een geweldig geslaagde mind-fuck en Ik hoop je nog eens terug te zien! Groeten, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on September 15, 2017:
Dag Mrs Victoria.

Wat zag U er mooi uit toen U de deur open maakten was er heel blij mee.
Toen een leuk beging gesprek met U.
U heeft de bondage heerlijk aan gelegd hij zat lekker en kon niet vallen was wel er prettig om dat te weten.
Ja en toen begon het tellen waar ik goed in ben volgens U en heb het toch vol gehouden tot 500 slagen met verschillende zwepen en wat er nog meer was heel erg bedankt hier voor,voel er niks meer van.
En toen mijn verzoek om trampling te doen wat was dit lekker U heeft dit heel goed uit gevoerd en voor al het onverwachte elementen.
Ja en toen op de bank liggen dat was helemaal feest dit is eigenlijk niet te beschrijven hoe lekker de facestting samen met tease & denial was heerlijk.
Ik wil U dus bedanken voor dezen sessie en U weer snel te ontmoeten.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Ik heb ook genoten van de sessie, Ik vind het altijd leuk om onverwachte dingen te doen. Ik kijk uit naar de volgende keer. De lieve attentie is dubbel zo goed ontvangen...๐Ÿ˜‰

Groetjes, Miss Victoria
J D from Amsterdam wrote on September 3, 2017:
Hallo Miss Victoria,

Ik kijk met plezier terug op de sessie die ik met U had afgelopen zaterdag. We hebben het over "grenzen opzoeken" gehad, en ik vond het gaaf dat U eigenlijk precies op het moment wist te stoppen waarop ik dacht dat ik niet meer kon hebben en stop moest roepen. Daarnaast kunt U niet onverdienstelijk knopen aanleggen, erg genoten van de aangelegde bondage!

Oh ja, ik heb niet meer dan eens een binnenpretje gehad vanwege de mindfucks waarbij U mij het idee gaf dat het gedaan was met mijn mannelijkheid. Mijn hartslag zat op 140 slagen denk ik. ;).

En wellicht de volgende keer meer naalden.

Tot snel!

Hoogachtend, J D.
Admin Reply by: Miss Victoria
Dank je voor je leuke berichtje! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!

groetjes, Miss Victoria
Michiel from Holten wrote on June 25, 2017:
Hoi Miss Victoria. Ik wil u graag verschrikkelijk bedanken voor de sessie die ik vanmiddag met u mocht beleven, sterker nog, ik ben nog steeds aan het nagenieten van de sporen van het diverse slagwerk waar ik kennis mee heb mogen maken. U wist precies hoever u kon gaan en wist mij zelfs nog enkele stapjes verder te laten gaan. Ik heb nooit geweten dat ik zรณ van spanking kon genieten. Bedankt dat ik dit onder uw hoede heb mogen ervaren. Ik hoop in ieder geval dat ik in de toekomst nog veel van u mag leren

Groetjes Michiel

PS De foto's die u vanmiddag gemaakt heeft mag u wat mij betreft gebruiken op uw site/twitter/whatever. ze zijn best wel mooi geworden.
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai michiel,
Heel graag gedaan en fijn om te horen dat je nog aan het nagenieten bent! Spanking kan zo ontzettend fijn zijn en ik vind het helemaal geweldig dat ik jou deze ervaring heb mogen geven en dat jij er zo van genoten hebt! Dat maakt voor mij de sessie nog fijner! Ik kijk uit naar een volgende keer.
Groetjes, Miss Victoria
paul from nijmegen wrote on June 25, 2017:
MRS Victoria.
bedankt dat ik voor de 11 keer bij U mocht komen,de sessie die was weer GEWELDIG en voor al het ijs met het warme water was heel apart en toen de golden shower die is gewoon niet te beschrijven hoe GEWELDIG die was en is voor herhaling vatbaar over het hele lichaam.En nu wachten dat het gouw September is.

gr paul
paul from nijmegen wrote on June 22, 2017:
Dag MRS VICTORIA.

Heel erg bedankt voor de 11 keer dat ik bij U mocht komen.ik heb weer een geweldige sessie van U gehaD.Eerst met het koude ijs en het warme water was geweldig.En toen die heerlijke golde shower daar heb ik echt van genoten.En toen moest U weer geduld hebben met mijn maar het is toch weer gelukt.En nu lang wachten tot september.

gr paul
Admin Reply by: Miss Victoria
Hai paul,
Wat handig toch dat ik zoveel geduld heb? Ik heb er gewoon veel plezier in, dus vind het helemaal niet erg! Tja, september duurt nog even, maar voor je het weet...is het zover!
Groetjes, Miss Victoria
Dankjewel voor het lezen van mijn Gastenboek

Ik lees alle berichten in het gastenboek altijd met veel plezier, hopelijk vond jij de berichten in mijn gastenboek ook leuk om te lezen! Heb jij ook al een bericht geplaatst? Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek Gastenboek

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter