Gallery

Op deze pagina zie je verschillende galleries met foto’s van mij. Ik heb verschillende outfits aan, onder andere van Leer, Latex en Lak. Deze outfits kan ik ook aandoen tijdens een sessie. Veel plezier met het bekijken van mijn Gallery!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ga dan naar de contact pagina.

Curvy Corsets

Een fotoshoot waar ik mijn corset draag met een kort wijd zwart-rood rokje en leren laarzen. Deze foto's zijn gemaakt door Moira Mona. Voor een deel van de shoot had ik een slaaf tot mijn beschikking om even mee te spelen. Ik heb een korte Spanking uitgevoerd. Wat een geweldige foto is dit geworden!

Radically Red

Foto's van een fotoshoot met mijn rode lak outfit. Een prachtige outfit waarvan de rok aan de achterkant erg lang is en als een soort hartje uitgespreid kan worden.

Lovely Latex

Wat hou ik toch van Latex! Hier foto's van een fotoshoot met mijn zwarte latex outfit met lange wijder vallende rok!

Leather Leisure

Hier zie je foto's van de fotoshoot in mijn leren jurkje. Dit is een zwart met creme jurkje die net over mijn billen komt.

Heavenly Heels

Foto's van een fotoshoot die alleen maar op mijn High Heels was gericht. Op deze foto's zie je drie verschillende schoenen. Welke vind jij het mooist?

Outfit Mogelijkheden

Natuurlijk komen de foto's niet in de buurt van het echte werk... Ook heb ik nog veel meer outfits dan dat je op deze foto's kunt zien. Wil je meer zien of mij live en van dichtbij kunnen bekijken? Maak dan een afspraak!

Het is ook mogelijk om een verzoek voor een bepaalde outfit of het soort outfit, door te geven bij het maken van de afspraak. Afhankelijk van hoe lang van tevoren je de afspraak hebt gemaakt of van wat ik op dat moment bij me heb, zal ik die outfit aantrekken of proberen in je wens tegemoet te komen.

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter