Frequently Asked Questions

Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen vinden. Ze zijn opgesplitst in een aantal categoriën. Gebruik het menu hieronder om snel naar een een van de categoriën te gaan.

 

Studio Vragen

 • Waar is de studio?
  De Studio, Donna Fiera, is gelegen in het centrum van Arnhem op de Nieuwstad 56.
 • Moet er van te voren een afspraak gemaakt worden of kan ik zo langs komen?
  Ja, er moet van te voren een afspraak gemaakt worden. Ik werk alleen op afspraak. Tot 21:00 uur kan er voor dezelfde dag nog een afspraak gemaakt worden. Eerder kan natuurlijk ook en vaak is het handig om dit enkele dagen eerder te doen. 
 • Wat zijn de openingstijden van de studio?
  De Studio is op maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 12:00 uur tot 18:00 uur.
 • Is de Studio ook op zondag geopend?
  Nee! 
 • Kan ik andere klanten tegen komen in de Studio?
  Iedereen bij Donna Fiera vindt discretie en veiligheid erg belangrijk. We zullen erop toezien dat klanten elkaar nooit tegen komen in de Studio en er discreet omgegaan wordt met klantgegevens. 

 

Meesteres Vragen

 • Op welke dagen bent U beschikbaar?
  Mijn dagen wisselen. Ik ben vaak op Dinsdag, Woensdag en Vrijdag aanwezig. Bekijk mijn volledige beschikbaarheid in mijn Agenda. Eventueel kan je op andere dagen een afspraak maken. Dit kan alleen in overleg en ruim van te voren. 
 • Ontvangt U thuis ook slaven?
  Nee. Je bent van harte welkom om mij te dienen in de Studio.
 • Ik heb geen of weinig ervaring met BDSM. Kan ik bij U terecht?
  Jazeker. Ik ga graag met jou op ontdekkingstocht om te kijken wat je wel of niet fijn vind en wat je wel of niet aan kan. In een eerste gesprek kunnen we alles rustig doornemen en dan zal ik je rustig en stapsgewijs kennis laten maken met deze mooie wereld. Ik let daarbij goed op je lichaamstaal en ik zal rekening houden met je wensen en grenzen.
 • Welke talen spreekt U?
  Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels en kan sessies geven in beide talen.

 

Sessie Vragen

 • Ik wil liever geen blauwe plekken of striemen na een sessie, kan dat?
  Jazeker! Hier kan zeker rekening mee gehouden worden. 
 • Bent U ook naakt tijdens een sessie?
  Nee, tijdens de sessies met mij als Meesteres houd ik mijn kleren aan. Maar tijdens een sessie met mij als Kinky Meesteres... Wie weet... Kom het maar ervaren!
 • Kan ik ook sex met U hebben? En als ik extra betaal?
  Nee, ik ben een Meesteres en jij moet de regels lezen.

 

Overige Vragen

 • Hoe gaat U om met hygiëne?
  Hygiëne vind ik erg belangrijk. Alle spullen en toestellen worden goed schoongemaakt en gedesïnfecteerd na een sessie. Ook persoonlijke hygiëne vind ik erg belangrijk. Niet alleen die van mij, maar ook die van jou. Daarom wil ik dat je voor een sessie doucht in de Studio. Wanneer je een liefhebber bent van Anal Play, stel ik het ook zeer op prijs wanneer je jezelf anaal reinigt. 
 • Ben ik homo als ik ervan hou om anaal genomen te worden?
  Nee, natuurlijk niet! Homoseksuele mannen hebben anale sex met elkaar omdat er gewoon geen andere mogelijkheid is, ze hebben immers geen vagina. Wanneer je anaal genomen wordt, wordt ook je prostaat gestimuleerd. Dit is een intens fijn gevoel. Daarnaast werkt het voor veel mensen ook psychologisch: degene die genomen wordt heeft automatisch een meer onderdanig gevoel. Daarom komt het in de BDSM ook veel voor. Dit heeft allemaal niets met je geaardheid te maken. Hier bestaan veel taboe's over, maar laat ze maar praten! Jij zal een bijzondere ervaring rijker zijn!

 

Miss Victoria - Signature
Share on Twitter