Miss Victoria’s Agenda

Bekijk hier mijn agenda om te weten wanneer ik beschikbaar ben voor sessies. Ga met je muis op een agendapunt staan voor meer informatie.

Vanaf januari 2018 is de Studio langer geopend! Ik ben nu niet altijd meer de hele dag aanwezig. Met behulp van onderstaande kleuren heb ik de agenda overzichtelijk ingedeeld, zodat in één oogopslag duidelijk te zien is wanneer ik exact aanwezig ben en welke Events er zijn gepland.

Neem bij vragen of voor het maken van een afspraak contact met mij op.

Legenda

Aanwezig van 11:00 – 16:30 uur Aanwezig van 16:30 – 21:00 uur
Aanwezig van 11:00 – 21:00 uur Aanwezig van 12:00 – 18:00 uur
Special Events De Deventer Munch

Events

In December 2017 ben ik gestart met het organiseren van de Deventer Munch! Een Munch is een gezellige bijeenkomst in een Vanilla cafe waar je me kan ontmoeten en waar je met iedereen kunt kletsen over BDSM en andere onderwerpen. Het café heeft een bovenverdieping waar we met zijn allen kunnen gaan zitten, zodat we vrij kunnen kletsen. Draag wat jij prettig vindt, maar hou het Vanilla om zo andere cafébezoekers niet weg te jagen. Deze Events zullen standaard via Fetlife aangekondigd worden. Ga met je muis op het Event staan voor de link met meer informatie.

Eens in de zoveel tijd zijn er Special Events. Dit zijn dagen waarop we in Studio Donna Fiera een middag met een specifiek thema organiseren, zoals bijvoorbeeld een Bi-slavenmiddag. Deze Events zullen ook altijd op de site aangekondigd worden. Ga met je muis op het Event staan voor de link met meer informatie.

Wil je gelijk een afspraak maken? Of heb je nog vragen over mijn beschikbaarheid of een van de aangegeven Events? Neem dan contact met mij op.

Miss Victoria Signature
Share on Twitter